vrijdag 28 januari 2011

Open week, week 11

In week 11 zal de open week plaatsvinden. Dit betekent dat de school de ouders de kans wil geven een kijkje in de klas te nemen tijdens het spelen en werken van de kinderen.
Om je hiervoor aan te melden hangt er een intekenlijst op het raam naast de deur van het lokaal. Er kunnen maximaal 6 vaders of moeders per dag intekenen. U bent op de ingetekende dag van harte welkom van 8.30 tot 10.00 uur.

zaterdag 22 januari 2011

voorstelling "Het gouden ei"

Op donderdag 20 januari hebben we de voorstelling "Het gouden ei" bezocht in Losser. De voorstelling begon om 10.30 uur en we waren mooi op tijd dankzij alle moeders die zorgden voor vervoer. Bedankt daarvoor!
We vonden de voorstelling prachtig! Het verhaal ging over een gouden ei dat kikker vond in het bos. Misschien weten jullie nog hoe het verhaal verder ging. Probeer het maar eens te vertellen aan papa en mama.





Voorleesontbijt

Woensdag 19 januari heeft het voorleesontbijt plaatsgevonden. Dit hield in dat de kinderen in de klas hun ontbijt aten en ondertussen werden voorgelezen door een opa of oma van één van de kinderen. Dit jaar kwam de opa van Kees Benneker en de oma van Bart en Joyce Rolink voorlezen. De opa van Kees had het verhaal van Goudlokje voorgelezen. En de oma van Bart en Joyce had een mooi prentenboek van een hondje genaamd Rambamboelie voorgelezen. Allebei erg leuk. De kinderen hebben ervan genoten. Opa van Kees en oma van Bart en Joyce, nogmaals bedankt!

zondag 16 januari 2011

voorleesontbijt en voorstelling

We hebben deze week twee leuke dingen op het programma staan. Het voorleesontbijt en een voorstelling genaamd "Het gouden ei".

Woensdag 19 januari hebben we voorleesontbijt. Dit betekent dat alle kinderen hun ontbijt meenemen naar school en dat we in de klas samen gaan eten. Terwijl we lekker van ons ontbijt genieten worden we ook nog eens voorgelezen door de opa van Kees Benneker en de oma van Bart en Joyce Rolink.

Donderdag 20 januari gaan we naar een voorstelling in Losser. We vertrekken om 10.00 uur.

zondag 9 januari 2011

Hieronder enkele foto's van mooie bouwwerken.



mededelingen

Deze week worden er toetsen afgenomen bij alle kinderen. De kinderen hebben vorig jaar in groep 1 deze toetsen ook al gemaakt. Het gaat op precies dezelfde wijze.

Dinsdag komt de schoolfotograaf langs.

letter h

Deze week hebben we de letter h geleerd. We konden wel 50! woorden bedenken die begonnen met een h. Er lagen een heleboel spullen op de lettertafel, super! De komende week gaan we aan de slag met de letter u.

zondag 2 januari 2011

Kerstviering

Bij deze de beloofde foto's van een leuke avond!