dinsdag 26 april 2011

Erve Kraesgenberg



Maandag 9 mei bezoeken we Erve Kraegsenberg. U bent een tijdje terug door de klassenouder benaderd voor het vervoer hier naar toe. Ouders die zich aan hebben gemeld, bedankt!


Ouders die voor vervoer zorgen mogen gewoon aanwezig zijn tijdens het bezoek. Er kan nog gevraagd worden om een groepje te begeleiden.

Pasen

Ik hoop dat iedereen vrolijke Paasdagen heeft gehad. Het mooie weer erbij was natuurlijk super!
Donderdag was het Witte Donderdag en hebben we met de paashaas eieren gezocht. En Goede Vrijdag hadden we vrij. We hebben op school geleerd wat deze dagen betekenen. Misschien kun je het vertellen....




donderdag 21 april 2011

Zon!

Wat een heerlijk weer is het toch deze week! Geweldig! We genieten er volop van. We zijn al twee keer opzoek naar waterdiertjes gegaan. We hebben lekker buiten gespeeld en als het volgende week nog steeds mooi weer is gaan we ook nog lekker eten en drinken buiten.







Sloot

We zijn deze week naar de sloot geweest. Helaas hebben we weinig diertjes kunnen vinden. De sloot stond bijna droog. We hebben wel twee potjes met slootwater gevuld, waar enkele kleine waterdiertjes in te zien waren.

ziekenbezoek

Juf heeft in het vorige bericht vergeten om te vertellen in welk ziekenhuis Hilke ligt.
Dit is het ziekenhuis in Hengelo.

dinsdag 19 april 2011

ziekenbezoek

Dag allemaal,


Hier even wat informatie over ons klasgenootje Hilke.


Hilke is gistermiddag naar het ziekenhuis gegaan en daar zal ze minimaal een week blijven. Dit om erachter te komen waarom ze vaak last van haar buik heeft. We hopen allemaal dat Hilke genoeg leuke dingen kan doen in het ziekenhuis en natuurlijk dat de doktoren erachter komen hoe ze Hilke van die vervelende buikpijn af kunnen helpen.


Een week in het ziekenhuis is best lang! Maar gelukkig mag er wel bezoek komen.
Bezoek mag langskomen van 15.00 uur tot 19.00 uur.
Hilke ligt op afdeling 019 op kamer 14.


zondag 17 april 2011

Pasen

Nog een weekje en dan is het Pasen! En dit vieren we natuurlijk ook op school. Donderdag 21 april is het Witte Donderdag. De groepen 4 t/m 8 hebben dan 's middags een viering in de kerk. De groepen 1 t/m 3 hebben die middag de paashaas op bezoek, waarbij we natuurlijk ook weer eieren gaan zoeken. Het beloofd een gezellige middag te worden! De dag erna is het Goede Vrijdag en hebben alle leerlingen vrij. En we zien elkaar pas weer op dinsdag!

Poppenkast

Groep 1c had ons vrijdag uitgenodigd om poppenkast te komen kijken. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Juf Aly had samen met meester Daniel een mooi paasverhaal gespeeld. We vonden het erg leuk! Bedankt juf Aly en meester Daniel!




Hoera een zoon!

Meester Martijn en zijn vrouw Annemieke hebben een zoontje gekregen genaamd Tieme! Gefeliciteerd! Wij werden getrakteerd op beschuit met ...... blauwe muisjes. We hebben er van genoten.


Bloemenwinkel

Ons eigen "Tuincentrum" in de klas is nog steeds erg populair. De kinderen vinden het leuk om bloemen te kopen en verkopen.



vrijdag 1 april 2011

Bijzonderheden

Maandag 4 april zijn de kinderen van de groepen 1 t/m 4 vrij.

Dinsdag 5 april en woensdag 6 april is juf Ellen afwezig i.v.m. een 2 daagse cursus. Op deze twee dagen zal er een inval juf zijn. Dit is juf Manon Groener, dit is een andere juf Manon dan de juf Manon die er op dinsdag wel eens is.